Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Acord de mediu
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acordul de mediu este actul care sta la baza obtinerii Autorizatiei de constructie pentru investiile noi. Acesta se poate obtine conform reglementarilor din Ordinul nr 135/2010.

Documentatiile pe baza carora se obtine acordul de mediu este Notificarea - reglementata de ordinul mai sus amintit si/sau Memoriu de prezentare, reglementat de acelasi ordin.

Memoriul de prezentare reprezinta documentul pe baza caruia autoritatea de mediu realizeaza incadrarea in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice si private.

Memoriul de prezentare contine informatii despre caracteristicile amplasamentului propus, caracteristicile proiectului si ale activitatilor care urmeaza a fi desfasurate si potentialul impact al proiectului asupra mediului.

Echipa noastra poate oferi asistenta tehnica necesara elaborarii corecte de catre beneficiar a Memoriului de prezentare. Chiar daca Memoriul de prezentare nu trebuie neaparat semnat de un expert acreditat, este recomandat ca acesta sa fie elaborat de experti de mediu care sa poata furniza informatiile necesare a fi preluate ulterior in actul de reglementare. Memoriul de prezentare trebuie sa contina informatii suficient de detaliate si riguroase din punct de vedere stiintific si tehnic, cu privire la impactul proiectului propus asupra mediului, pe baza carora autoritatea de mediu sa poata lua o decizie corect fundamentata.
Din Gura in Gura